Նյամ-Նյամ
Աղցաններ
Ապուրներ
Թխվածքներ
Խմորներ
Կարկանդակներ
Ուտեստներ
Սոուսներ
Քաղցրեղեն
Հավով լանգետ
Բաղադրությունը
Հավի կրծքամիս - 500գ
Լիմոն - 1 հատ
Ձու - 1 հատ
Պաքսիմատ - 1 բաժակ
Արևածաղկի ձեթ - տապակելու համար
Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստումը
Հավի կրքծամիսը "ծեծել", տափակացնել:
Լիմոնից հյութը քամել, հյութին խառնել աղն ու սև պղպեղը: Ստացվածով մարինացնել հավը:
Թողնել սառնարանում 2 ժամ, կամ սենյակային ջերմաստիճանում՝ կես ժամ:
Հերթականությամբ՝ միսը մտցնել հարած ձվի մեջ, այնուհետև պաքսիամտի:
Տապակել՝ կարմրացնելով երկու կողմերը:
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment